Rabu, 4 Januari 2012

SET BREASTFEEDING

Ada 3 set utk pilihan ibu-ibu..saya list down satu2 ok!!


1) SET B


Set B ialah untuk ibu yang tiada masalah penyusuan. Ianya lebih untuk memperkayakan susuibu dengan zat dan nutrisi semata-mata. Apa yang ada dalam set B ? 


Vitalea with iron formula- demi pertumbuhan dan pembesaran secara lengkap dan menyeluruh;


Vitamin B-lebih kepada keperluan pertumbuhan otak dan emosi;-


Vitamin C- fokus on imun sistem  ; dan 


Alfalfa. - sebagai peransang demi membantu mempercepatkan penghasilan susuibu disamping membantu mengurangkan masalah eczema sekiranya si bayi mengalami masalah tersebut.
2) SET ESet E lebih kepada ibu yang ada masalah untuk lengkapkan keperluan kalsium dalam diet harian. Kalsium Shaklee lebih dikenali dengan nama Ostematrix adalah formula lengkap kalsium, magnesium dan vitamin D. Set E ialah set B ditambah dengan ostematrix.Siapa yang perlu set ini? Ibu yang mengalami kemerunduman susu setiap kali PMS. Selain itu set ini membantu si ibu cergas, bertenaga walau kurang tidur selain diperlukan untuk tulang bayi serta pembentukan gigi si kecil. Walaubagaimanapun, 
set B + ESP (Energizing Soy Protein)juga sangat bagus diamalkan sekiranya si ibu punya masalah penghasilan susu yang lambat serta bayi mudah lapar.

3) SET 3M

Set 3M
Set ini mengandungi Set B , ESP dan Ostematrix. Siapa yang perlu amik set ini?
Set ini digalakkan kepada ibu yang ada masalah penyusuan,
si ibu yang nak mula menyimpan stok,
si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan
ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari… maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.

~credit to Hanis Amin Shaklee Store~

Istimewa dengan pembelian set 3M ini anda akan dapat free consultation walaupun selepas pembelian bersama dengan TIPS EKSLUSIF skali.

So camne?still confuse gak mana satu nak pilih??? kalau mcmtu, sila hubungi saya di 012-6618052. Explaination pasal product tidak henti di sini je..fell free to sms/call me for  further info..or email @nuramni22@yahoo.comTiada ulasan: