Sabtu, 8 Disember 2012

Caya lah Basic H boleh hilangkan kesan simen pada mangkuk tandas...

hi Assalamualaikum..


Huh!!!! penatnya kalau jadi suri rumah sepenuh masa, Rahmah jd suri rumah on weekend je..suri rumah part time..full time kerja yg melambak di ofis...

Agak2 penat tak kalau nak sental kesan simen yg dah kering kat toilet...haruslah penat kan???? kalau penat, buat mcm Rahmah buat..camne nak buat???? Rahmah guna Basic H..
 larutan Basic H sbb dia sabun tapi bukan serbuk ye...sangat lembut di tangan, cair kotoran di lantai..ehehe...

ni dia testimoni dia, Rahmah cuci mangkuk tandas..tak ambik gambar full sebab nnt ade pulak yg tak lalu makan nasi..





Basic H ni selamat kalau nak main2 dgn tangan sebab dia pencuci yg tak menggunakan bahan kimia..bagitau Rahmah, kalau anda cuci mangkuk tandas dgn pencuci ape? guna yg leher itik tu ke? leher itik tu mmg sgt handal cuci, tapi bahan kimia tak pyh ckp la, tangan pun rasa sakit..tangan nak pakai lama ye..nak salam, nak ambik barang, nak hulur barang nak tunjuk arah, kalau dah mengeelupas, luka2 kan dah sakit dan ngeri org tengok..

Basic H lagi magic sebab takde bahan kimia tapi lebih hebat dan syok je guna..Rahmah guna Basic H utk cucu segala macam, baju kena chewing gun,, tanggal cat sesat2 kat kete (kes gesel dgn kete org), mop lantai la, macam2 lagi la..kalau nak tau fun

SATU FAKTA YG KITA TAK NAK DGR...

Tau tak??? Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yg boleh meresap masuk ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan kita

Ni beberapa contoh kegunaan Basic H, banyak lagi sebenarnya, sampaikan kutu pun benci Basic H..kalau anak ade kutu, lumurkan Basic H ni kt kepala, 15 min kemudian bilas...buat sampai kutu hilang...

-Mencuci & membersih sayur-sayuran dan buah-buahan daripada racun & bahan kimia

-Mencuci & membersih ikan, ayam & daging & makanan laut daripada bahan awet

-Mencuci & membersih makanan basah spt. Mee kuning, kuehtiau dsbnya daripada bahan awet

-Mencuci & membersih tempat dan peralatan memasak (terutama yang berminyak)

-Mencuci & membersih bilik air, tandas, tangki, sinki, cermin tingkap, rak buku, almari etc

-Mencuci badan, tangan dan kaki daripada daki kotoran, pijar lada, dakwat marker pen, minyak etc

-Mencuci & membersih lantai serta alat permainan

-Menanggalkan gula-gula getah pada baju etc

-Mengasah pisau

-Membersih dakwat pen pada tangan, baju etc



Berminat tak?
kalau berminat, sila call/sms Rahmah 
012 6618052nuramni22@yahoo.com


4 ulasan:

Hanif Idrus berkata...

Bagus ni ...

outbound malang berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

outbound malang berkata...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Imajinasi lebih penting daripada pengetahuan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Tanpa Nama berkata...

Bnda ni blh x tanggalkan kesan percikan simen kt kereta.