Selasa, 14 Ogos 2012

[BREASTFEEDING SET] ..NI LA SET 3M, SET PALING TOP MENDAPAT ORDER YG KENCANG


Assalamualaikum...

Jom tengok2 apa yg best minggu ni, yg terkejut dan teruja setakat ni yelah penangan set 3M dari Shaklee. ini saya ambil dari exclusive group Shaklee, group ni adalah salah satu hadiah dari saya jugak, anda akan di add  ke dlm group ni dan boleh berdiskas, komen, bertanya. dan yg penting dan besttt skali anda boleh tanya pape soalan kat saya sebab saya distributor anda, anda berhak tahu...saya tiap2 hari onlline di FB..

kalau anda beli barang online, hubungan anda dgn penjual tu camne? habis setakat tu je kan?? kalau anda beli Shaklee dgn saya, anda jgn risau, saya mesti bg yg terbaik utk anda, dpt jadual mkn, dpt consultation dan yg penting anda tak dibiar terkontang kanting dgn vitamin2 tu..

aduhai, panjang plak pot-pet pot-pet.. tadaaaa.....

ini la hasilnyaaa....SET 3M
* Vita Lea
* B Complex
* Vita C
* Ostematrix (kalsium)
* ESP
* Alfalfa

Brp lama tahan??? tahan 3-4 bulan you..berbaloi2 kalau beli..
Kelebihan:
-ibu rasa sihat bertenaga (menyusukan dan mengepam ni memenatkan, allah je yg tahu)
-anak dan ibu mendapat nutrisi yg lengkap
-kesihatan anak dan ibu meningkat
-anak tak mudah diserang demam dan sakit2
-susu lebih creamy dan pekat
-anak cepat kenyang bila menyusu
-kulit yg sihat dan anjal
-anak kurang bgn mlm2 utk menyusu. 


terujanya!!!! syukur kpd Allah yg Maha Pemberi


Wah!!! itula dia kebaikan set 3M...khas utk ibu yg berkerjaya, ibu yg suri rumah pun penat kan, lagi penat dari ibu yg berkerjaya..

ok utk order, call saya
012-6618052
special diskaun utk anda

3 ulasan:

mama aryan berkata...

salam kenal..terima kasih sudi singgah blog akak,follow sini

Hanif Idrus berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
Selamat Hari Raya

Hanif berkata...

Jom join segmen saya:
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
Menambah kenalan dan traffic..
Dan akan direview blog setiap peserta