Jumaat, 3 Ogos 2012

HA, KAN DAH TAK PAYAH MAKE UP TEBAL2 NAK COVER PARUT JERAWAT, SEBULAN JE DAH NAMPAK HASIL


yuhuuu..assalamualaikum...

wahhh!!! hepinya tengok testimoni cik kak kita ni...sebulan ye, SEBULAN!!!
tak payah susah2 suntik Vita C kat muka, org sekarang sibuk suntik2 kan, kalau dengan Shaklee anda cuma perlu suntik semangat untuk cantik je, keluar bajet skit. bajet yg duk beli concealer tu baik beli Vita C dan Vita E. 


Parut jerawat dah berkurangan, bangganya!!!



suke ayat cik nurul kita ni tang JLO pun mkn vita E,nak cantik cm dia jugak

cik adik kita ni pun sama, dulu muka berminyak, lps consume, dah tak berminyak lg

tak nak la bebel panjang2, pictures ni akan tell u the real thing happens.. ok renung jgn tak renung, tatap jangan tak tatap..selamat mencantikkan diri anda..

----------------------------------------------------------------------------------

1 ulasan:

Hanif berkata...

baguih ni..